Вторник, 4 Октомври 2022
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 28 Февруари 2022

1051

Дневен хороскоп - Риби - 28.02.2022 - Активни действия

Както обикновено, така и днес Рибите ще трябва да се борят със зъби и нокти за желаното. В работен план времето ви ще е заето с изпълнение на текущи задачи, но денят е важен с посланията и духовните прозрения.

Обръщайте внимание на знаците и сигналите, работете над негативната страна на своята същност и не скъпете добрите думи по адрес на обкръжението ви. Денят е силен за вас във всяко едно отношение. Самотните ще срещнат човека, с когото ще се почувстват окрилени и силни. Бизнесмените ще реализират сделка и ще планират нов проект, но и не само те. Приятели ще ви се обадят, този път не за да търсят подкрепата ви, а да споделят радостните си мигове с вас.

Енергетиката ви е леко нестабилна, настроението – също. Заемете се с дейности, изискващи сръчност и концентрация. Ще ви отклонят от мрачните мисли и, след като видите сътвореното от собствените ви ръце, ще изпитате задоволство. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година