Четвъртък, 8 Декември 2022
Риби

Дневен хороскоп
Петък 28 Декември 2018

1490

Дневен хороскоп - Риби - 28.12.2018 - Владейте нервите

И при Рибите напрежението днес никак не е малко. Добри възможности не липсват, но нервността ви е много висока, и ако не я владеете ще последват кавги и разпри, които на практика ще ви лишат от шанс за реализация. овладеете ли се, вероятността за успех силно нараства.

Използвайте опита и знанията си, за да наваксате пропуснатото и да заемете полагащото ви се място. Интересна среща с човек от спомените ви. Съдбата се грижи да не загубите връзката помежду си, очевидно е важна и за двама ви. Ще ви бъде лесно да отгатвате желанията на партньора си, покорявайки го с нежните си чувства и влиянието, което имате над него. В служебно отношение ще ви притиснат срокове, които вече отминават.

Да се опитвате да управлявате събитията, естествено, няма нищо лошо. Но днес това много трудно ще се случи, така че по-добре не опитвайте и без друго тази седмица е празнична. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година