Вторник, 10 Декември 2019
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 28 Август 2017

4482

Дневен хороскоп - Риби - 28.08.2017 - Много напрегнат ден

Доста напрегнат ден, носещ много ядове, сблъсъци с опоненти и неприятели, подли удари и опити за отнемане на материални блага. Кавгите и конфронтацията при някои ще достигнат до физическа саморазправа, което в никакъв случай не може да бъде решение. Спорът може да решите чрез арбитър. Въпреки желанието да си почивате днес, важни дела ще ви изведат от дома. Решенията ще вземате сами, още повече, че събитията ще изискват адекватно присъствие и участие. Освободете се от ненужни и натоварващи мисли, които ви пречат да видите реално нещата, а в същото време ви измъчват.

Има от какво да сте доволни. Интуицията ви е силна, но сте и прекалено чувствителни към чужди грижи. Намалете контактите само до личности, на които имате безпрекословно доверие. Не общувайте с непознати, може да станете жертва на измама. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!  AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година