Понеделник, 17 Февруари 2020
Риби

Дневен хороскоп
Събота 28 Април 2018

2094

Дневен хороскоп - Риби - 28.04.2018 - Проявете категоричност

Нови отговорности, срещи, лични, служебни и семейни ангажименти ще ви поддържат в добра форма. Събота е доста силен ден за Рибите, но ситуацията при вас не е елементтарна и трудно се поддава на описание.

Активни и мощни сте, което подсказва за силни борбеност. Така ще бъде и срещу вас, а сполуката явно ще е на страната на стабилно укрепените и категорично действащите. Ще търсите начини за промяна в подхода на работата си и няма да се колебаете да следвате съвета на хора, минали по този път. Имате качествата и предпоставките да успеете, повярвайте в себе си и не спирайте да работите. Направете усилия и ще останете удовлетворени от резултатите.

Колкото и странно да ви изглежда днес може да се натъкнете на „препъни-камъни“ точно в заниманията, които познавате най-добре. Помислете дали да не се откажете от първоначалните си намерения и да се заемете с нещо по-сложно, което все отлагате. Действайте с размах и фантазия. Ще ви хрумнат оригинални варианти. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година