Вторник, 20 Април 2021
Риби

Дневен хороскоп
Сряда 27 Септември 2017

4455

Дневен хороскоп - Риби - 27.09.2017 - Потискаща ситуация

Напрегнат служебен ден, характерен с видима неприязън в професионалните среди. Подчертана е чрез постоянно присъстващите злословия, ругатни и нападки.

Трудностите и коварните действия ще причинят и доста неприятности за бизнесмените при провеждането на делови контакти. Чудесен и ползотворен ден е този за повечето Риби. Вие работите тихо и ненатрапчиво, но с постоянство, което проличава в добре свършената ви работа. Имайте самочувствието на творец и не се колебайте да отхвърляте недостойни за вас проекти. Проявете предпазливост в контактите си. От една страна е възможно да ви поверят тайна, която няма да ви хареса. От друга да чуете оценка за себе си, която ще ви накара да се замислите над въпроса дали не е добре да поработите върху характера си. И в двата случая ще ви трябва време за окончателно решение.

Трудно ще се застоите някъде задълго. Ще ви се иска да свършите толкова много неща, да се видите с толкова хора. Сигурно няма да успеете с всичко, но поне ще се чувствате екзалтирани и истински живи, а това е най-важното за вас нали? Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година