Събота, 4 Април 2020
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 27 Септември 2016

2296

Дневен хороскоп - Риби - 27.09.2016 - Засилете отговорността си

Ако не действате по делата си настойчиво, сполуката ще остане встрани. За част от зодията е сигурно, че няма да имат възможност за отклонение, понеже делата им са свързани с пътуване и просто е невъзможно да не ги осъществят. При други обаче може да настъпи значително разсейване. Вътрешни импулси ще ви подтикнат да търсите най-доброто за себе си. Осигурете си влиятелна подкрепа и ще преминете по-лесно през ситуации на недоразумения и препятствия. Среща с роднини или тържество ще разнообрази вечерта ви, а други ще се радват на добър прием. 

Ако не сте уверени в собствената си правота, как тогава бихте могли да убедите околните. Позволете си да порастнете чрез срещите с другите - давайте им от себе си и ще видите как даденото се връща при вас умножено много, много пъти. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година