Събота, 4 Април 2020
Риби

Дневен хороскоп
Петък 27 Март 2020

817

Дневен хороскоп - Риби - 27.03.2020 - Лека тревожност

Малко по-напрегнат от очакванията ви, петък е изпълнен максимално в делово отношение. Това се отнася главно за тези на които им предстои пътуване. И при останалите Риби ситуацията не е по-добра, защото са притиснати от противоречиви желания. В момента възможностите ви за парични печалби никак не са слаби и несъмнено мнозина ще се възползват от шанса си.

Взаимоотношенията в бизнеса на голяма част от зодията са доста усложнени. С нова сила възникват допълнителни проблеми, които ще предизвикат конфликти. Нарастват възможностите ви в служебен план. Има обяснение за нервността ви, но само за пред вас. Никой не е длъжен да се съобразява с това, особено, ако срещите ви са от делови и служебен характер. Приведете в ред мислите си и се абстрахирайте от всичко, което не е важно за вас. Занимаващите се с реклама и медии да очакват промени.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година