Сряда, 22 Май 2019
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 27 Май 2018

2092

Дневен хороскоп - Риби - 27.05.2018 - Чудесни възможности

Показвайки находчивост и бързо справяне с възникващите затруднения, и без да пренебрегвате личните си ангажименти. Много хубав ден, носител на чудесни възможности при осъществяване на целите, но ако се насочите към борба за надмощие над някого от деловите среди, ще последват сблъсъци и тежки лоши удари..

В рамките на вашите прерогативи ще действате успешно, защото късметът ви е силен. Благодарни ще бъдете на съдбата, че сте срещнали подходящите хора за партньори и делата ви се движат с нужното темпо. Разбирателството помежду ви дава импулс и добри резултати. Заедно ще разработите нов бизнес – план, който предстои да реализирате. В открит разговор изслушайте претенциите на близките си. Ще ви потърсят за помощ и съвет.

Постарайте се да оцените фактите обективно, за да не подведете събеседниците си. Придържайте се към общите правила, а не към личните си принципи. Ще настъпи някаква промяна, свързана с личния ви живот. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година