Неделя, 25 Февруари 2024
Риби

Дневен хороскоп
Събота 26 Май 2018

2169

Дневен хороскоп - Риби - 26.05.2018 - Силен късмет

Неблагоприятната енергийна характеристика на деня изисква да щадите психиката и здравето си. Характеристиките за Рибите в събота са: силен късмет, ярка нервност и недостатъчна емоционална стабилност.

Минусите са поправими, стига да не влизате в кавги, които са силно противопоказни за сполуката ви – а и не само за нея, през този ден, явяващ се начало на етап за промени. Не си хабете енергията напразно. За всичко има решение, но ако предпочетете да застанете над дребното, ще постигнете повече. По-малко енергия отделяйте за маловажните неща покрай вас. Пазете силите си за моментите, в които е нужно да сте борбени и самокритични едновременно.

Предстоят ви важни срещи, от представянето ви ще зависят следващите ви проекти. Родените в началото на знака ги очаква нова връзка. Обстоятелствата ще са благоприятни за реализиране на някакво ваше лично желание. Не изпускайте възможността, координирайте действията си с тези на близките. Резултатът ще е по-добър, отколкото си представяте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!