Понеделник, 22 Април 2019
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 26 Юни 2018

1880

Дневен хороскоп - Риби - 26.06.2018 - Условията са колебливи

Обърнете гръб на тревогите си и погледнете с повече оптимизъм в бъдещето. За преобладаващата част от Рибите, вторник ще е доста напрегнат в службата и при осъществяване на деловите цели и намерения.

Личните ви възможности за удовлетворителни постижения са изразителни, но условията са възпрепятстващи, или по-точно казано, не са достатъчно стабилни. Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Светски изяви ще поддържат тонуса на други, заразявайки ги със суетата на известните. Договореностите ви ще са успешни, пропорционални на вложената в тях енергия.

Някой от близките ви може да изпадне в неприятна ситуация. Обърнете внимание и помогнете до колкото ви е възможно. Заредете се с търпение, защото вероятно ще се наложи да се занимавате с документи или да отстоявате нечии позиции пред държавната администрация. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година