Четвъртък, 14 Ноември 2019
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 26 Февруари 2018

3898

Дневен хороскоп - Риби - 26.02.2018 - Успех, но здравословна нестабилност

Забързано ще преминете през деня, въпреки, че умората и стреса са крайно неприемливи сега за вас. Рибите разполагат със силен шанс за парични придобивки и за удовлетворителна реализация на деловите си цели и задачи.

Ще постигнете очакваните успехи, но въпреки деловия и социалния успех, понеделник ще е напрегнат, а за някои и неприятен, защото са характерни здравословни проблеми. Добри новини, свързани с дома, децата, публични изяви и други вълнуващи събития ще направят деня ви особено приятен. Компанията на приятелите ви е особено ценна за вас, чувствате се чудесно, заредени с добри идеи и развлечения. Хрумванията ви са интересни, но прекалено амбициозни.

Ще имате нужда от съдействие, за да се справите, но ще е трудно да убедите околните, че е в тяхна полза да ви обърнат внимание. Запазете спокойствие, ако искате да спечелите доверието им. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година