Понеделник, 30 Януари 2023
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 26 Април 2018

3359

Дневен хороскоп - Риби - 26.04.2018 - Преодолейте противоречията

Все още нерешените въпроси от финансово естество биха могли да се превърнат в причина за ярки противоречия с някого от хората във вашето обкръжение през този ден.

Благоприятното разрешаване на теми от подобно естество следва да се осъществи в условията на разбирателство. За повечето от вас денят ще премине активно, в движение и в срещи с нови хора. Новости, полезни за вашата дейност ще привлекат вниманието ви. В добро настроение сте и стремежа ви към разнообразие ви прави желана компания. Съмненията и колебанията към представител на земен знак ще отпаднат.

Ще ви е трудно да осъзнаете мотивите за нечия постъпка, която не одобрявате. Избягвайте спорните ситуации и не заемайте медиаторска позиция. Обстановката у дома също може да ви изнерви и да провокира остри разговори. Не прекалявайте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-