Четвъртък, 26 Ноември 2020
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 25 Септември 2017

3661

Дневен хороскоп - Риби - 25.09.2017 - Активност в дела и контакти

Чрез контакти в обществените среди или във връзка с изграждането на ново партньорство Рибите ще имат шанса да укрепят позициите си в дадена сфера.

Ще се явят и фалшиви предложения, чрез които някой ще иска да ви измами, но ще доловите фалша, защото не ви липсват точните критични оценки. Нещата ви в личен план не са в застой, а и вече не се налага да изчаквате. Скоро ще бъде възможно да промените хода на случващото се по ваша воля, като възстановите стари познанства. Имате нужда от промяна на обстановката и моментът е подходящ за това. Разходка ще ви разведри и зареди положително. Отдайте се изцяло на духовните си необходимости. Потопете се в музика, изобразително или вербално изкуство.

Насладете се на любимите си книги и филми. Ще активирате въображението и ще стабилизирате енергетиката си. Ще се чувствате добре, ако изключим притесненията ви дали ще ви стигнат парите за това или онова. Вложете повече творчество и се опитайте сами да направите някои от нещата, които са ви необходими. Ще видите колко по-ценен ще е резултатът за вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година