Петък, 10 Април 2020
Риби

Дневен хороскоп
Петък 25 Ноември 2016

3153

Дневен хороскоп - Риби - 25.11.2016 - Наличие на стабилност

Ситуацията при Вас не звучи по-различно от характеристиките за представителите на предния знак. Престоят дела, които идват в момент, който ясно подчертава, че голяма част от Рибите са крайно стабилни. Това може само да ви радва на този етап. Активизирайте контактите си в приятелските и обществените среди и ще получите желана подкрепа. Не мислете, че можете най-добре да се справите сами, погрешно е и да се надценявате, въпреки способностите си. Не отхвърляйте ничие внимание и подкрепа, ще се нуждаете от тях. Влечението ви към човек, който нехае ще ви попречи да забележите друг, истински влюбен във вас.

Не пропускайте шанса си. Денят може да бъде приятен за вас, ако не вложите цялата си енергия в работата си, оставете си малко и за вкъщи и внимавайте да не се нараните на някой остър ръб. Очаквайте приятни изненади от приятели. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година