Събота, 20 Април 2024
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 25 Март 2018

3322

Дневен хороскоп - Риби - 25.03.2018 - Владейте се

Силното ви присъствие и професионален подход при решаване на важни за повече хора въпроси ще помогне на всички ви днес. Необходимостта от себевладеене е задължителна за Рибите.

През деня ще имате контакти, които лесно ще ви извадят от емоционално равновесие, а възстановяването при мнозина ще е бавен и мъчителен процес. Стабилни ли сте в емоционално отношение, неделя ще е повече от успешна. Доверете се на експерт в областта, в която възнамерявате да рискувате парите си. Доброто ви настроение е заразително и ще бъдете център на компанията. Не отлагайте срещата, от която зависи бъдещето ви.

На преден план ще излезе решаването на важни въпроси, свързани с бита или семейния бюджет. Не поемайте самостоятелна отговорност. Организирайте „семейния съвет“ и нека всеки каже мнението си. Търсете решение изгодно, ако не за всички, то поне за повечето участници. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!