Сряда, 17 Юли 2019
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 25 Юни 2018

2164

Дневен хороскоп - Риби - 25.06.2018 - Овладейте нервите

Изпълнени сте с добра енергия и с настроение ще работите по изпълнението на програмата си, без да се натоварвате физически и емоционално.

Възможностите на Рибите за успешна реализация на целите не са ограничени от външни пречки, което означава, че успехът ще зависи единствено от вас. Вероятността да го постигнете е огромна, защото сте облагодетелствани от благоприятни влияния. Ако не овладеете нервите няма да се получи. Определили сте този ден за действие, затова дерзайте. Въпреки плановете ви ще се наложи да обърнете внимание на важна задача. Занимавате се със свой близък, който е решил да предприеме нещо рисковано. Намерете повече време за собствените си удоволствия.

Прекалено сте чувствителни и се впечатлявате от факти, които в друг ден не бихте забелязали. Избягвайте контактите с хора, с които нямате общи теми на разговор или злоупотребяват с търпението ви. Отделете време за медитация с цел подобряване на съня. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година