Неделя, 2 Октомври 2022
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 25 Юни 2018

2437

Дневен хороскоп - Риби - 25.06.2018 - Овладейте нервите

Изпълнени сте с добра енергия и с настроение ще работите по изпълнението на програмата си, без да се натоварвате физически и емоционално.

Възможностите на Рибите за успешна реализация на целите не са ограничени от външни пречки, което означава, че успехът ще зависи единствено от вас. Вероятността да го постигнете е огромна, защото сте облагодетелствани от благоприятни влияния. Ако не овладеете нервите няма да се получи. Определили сте този ден за действие, затова дерзайте. Въпреки плановете ви ще се наложи да обърнете внимание на важна задача. Занимавате се със свой близък, който е решил да предприеме нещо рисковано. Намерете повече време за собствените си удоволствия.

Прекалено сте чувствителни и се впечатлявате от факти, които в друг ден не бихте забелязали. Избягвайте контактите с хора, с които нямате общи теми на разговор или злоупотребяват с търпението ви. Отделете време за медитация с цел подобряване на съня. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година