Вторник, 15 Юни 2021
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 25 Декември 2017

3500

Дневен хороскоп - Риби - 25.12.2017 - Обществено признание

Коледния ден няма да разочарова и представителите на Рибите. Настроение е повече от добро и това със сигурност ще се отрази добре на вас и околните. Новостите в живота ви го променят и правят по-добър.

Без излишен стрес ще търсите решения на финансови и други въпроси. Ако искате да спечелите нечия подкрепа, денят е изключително подходящ. Старайте се да не повтаряте грешките си и обръщайте внимание на идеите, които ви хрумват. Старайте се да приключите в рамките на деня започнатите задачи. Възможни са дилеми с членове на семейството, но всичко е преодолимо, не сте застрашени от трусове. Странични занимания ще се превърнат в основни за някои от вас и това ще ги зареди с нови очаквания. Настроението ви е сантиментално и сте много повече мечтателни, отколкото практични.

Празникът ви зарежда с романтика и мистицизъм. Занимайте се с подготовката на ритуалите, а на близките си позволете да се занимаят с подреждането и украсата. Връзката между минало и настояще ще ви помогне да постигнете душевно равновесие. Любовни завоевания ще повишат тонуса на романтичните Риби. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година