Събота, 9 Декември 2023
Риби

Дневен хороскоп
Събота 24 Септември 2022

926

Дневен хороскоп - Риби - 24.09.2022 - В условията на напрежение

Огромен процент от представителите на Риби ще се заемат през този ден с осъществяването на дела, които изискват много движение и повишена активност. Следва да сте готови за сблъсък с пречки. Присъствието им е по-осезаемо в бизнеса. За някои се очертават острш кавги с делови партньори.

Делова среща ще ускори развитието на финансов въпрос. Дори и да не се стигне до подписване на споразумение, то ще го придвижите напред. Други ще се занимават с ремонти или с несвършени от седмицата задачи. Независимо от всичко се постарайте да ви остане време и за почивка, нуждаете се от нея. Събитията ще се разминат с предположенията ви. Резултат, който възприемате, че ви е „в кърпа вързан“ всъщност няма да се получи или ще се натъкнете на сериозни затруднения.

Не се ядосвайте излишно. Винаги можете да се натъкнете на „подводни камъни“, но и винаги можете да намерите резервен вариант. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!