Вторник, 9 Август 2022
Риби

Дневен хороскоп
Събота 24 Март 2018

3339

Дневен хороскоп - Риби - 24.03.2018 - Действайте по стратегическите си цели

Събиране на информация и правене на анализи са част от начините за постигане на по-добра финансова осигуреност. Явно е, че напрежението и при Рибите бележи много високи стойности, и ги тласка към конфликти. Безполезно е да се поддавате на това влияние.

Ще попаднете в границите на нестабилността. Заемете се с реализацията на стратегическите си цели, и ще постигнете чудесни резултати. Непредвидено възникнал ангажимент ще ви отдели от дома. Може да се наложи промяна в плановете ви. Не се тревожете, възнаграждението ви ще е добро. Отношенията ви с важен за вас човек се стабилизират, но трябва да бъдете внимателни с него. Не разголвайте душата си до край, това не се цени. Напротив.

Съществува опасност в един момент да се злоупотреби с доверието ви. Енергетиката ви е стабилна. Създайте си стегнат график на задачите и го следвайте плътно. Заемете се първо със сложните занимания. Потенциалът ви е достатъчен, ще се справите по-добре, отколкото предполагате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година