Четвъртък, 23 Май 2019
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 24 Май 2018

1972

Дневен хороскоп - Риби - 24.05.2018 - Действайте по сигурните си дела

Спокойно можете да се доверите на силно развитата си интуиция днес и да не допускате околните да ви влияят твърде много с мнението си. Денят е изпълнен с тежка енергия и са възможни изненади.

И вие разполагате с много добри възможности за удовлетворителна реализация на набелязаните цели, а единственото условие за успеха е да не се разсейвате, и да не губите времето си със съмнителни предложения за финансови печалби. Не се колебайте да предприемете стъпка, която някои хора около вас ще преценят като твърде рискована. Имате добър усет за нещата и той няма да ви изневери. Ще постигнете забележителни успехи в преговорите, които ви предстоят. Успявате да стабилизирате отношенията с хора, на които много държите. Някой ще се опита да ви прехвърли собствените си задължения.

Намерете любезен начин за отказ, защото след това ще се опита да ви прехвърли и собствените си грешки. Въздържайте се от прояви на алтруизъм, които само ще ви навредят. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година