Петък, 10 Април 2020
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 24 Декември 2019

1262

Дневен хороскоп - Риби - 24.12.2019 - Печалби и успешни контакти

Вероятността за провал при осъществяване на целите е подчертана, както и обратната, което подчертава необходимостта  от повишено внимание за реализиране на намеренията.

Отнася се за практическата ангажираност. Денят ще е печеливш и мнозина ще проведат особено успешни контакти. Много от вас днес ще работят по своите бизнес и нови начинания, други ще въвеждат ред, а някои ще преминат на ново работно място. Ще намерите начин да промените нещата в живота си, които ви пречат да се развивате пълноценно. Дори това да ви коства нечие неодобрение, водете се от вътрешния си глас и следвайте сърцето си. Това ще ви помогне бързо да напреднете. Ако ви липсват удобство и уют ще можете да си ги създадете без особени усилия.

Не е изключено да присъствате на странен разговор, в който единият от участниците да изглежда несправедливо засегнат. Не бързайте да се включвате, ако не сте си изяснили детайлите. Ситуацията ще се окаже доста по-различна от това, което виждате на пръв поглед. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година