Четвъртък, 20 Юни 2019
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 24 Декември 2017

2824

Дневен хороскоп - Риби - 24.12.2017 - Печалби и успешни контакти

Вероятността за провал при осъществяване на целите е подчертана, както и обратната, което подчертава необходимостта от повишено внимание за реализиране на намеренията.

Отнася се за практическата ангажираност. Денят ще е печеливш и мнозина ще проведат особено успешни контакти. Много от вас днес ще работят по своите бизнес и нови начинания, други ще въвеждат ред. Не се тревожете, ще намерите време за всичко. Ако не днес, то и утре е ден. Доста претоварени сте напоследък и това може би ви пречи да степенувате проблемите по важност. Като че ли умората се очертава като най-сериозния ви проблем. Намерете време за разтоварване, разходка сред природата с подходяща компания може да свърши чудесна работа.

Не са изключени проблеми, свързани с битовата или комуникационна техника. Приемете ги без излишни емоции. Може и да забавят работата ви за известно време, но това едва ли е сериозен повод за драма и лошо настроение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година