Вторник, 10 Декември 2019
Риби

Дневен хороскоп
Петък 24 Август 2018

1964

Дневен хороскоп - Риби - 24.08.2018 - Неприятен и труден ден

Рибите ще се сблъскат с ядове през този ден. В повечето случаи ще са причинени от страна на партньорите в бизнеса. За някои се очертават дори и съдебни неприятности.

В службата денят не е от благоприятните. Очертават се нелепи разминавания и при мнозина липса на адекватност. Ако осъществите поне част от заплануваното ще намерите спокойствие. Станете по-решителни, колебанията само ви връщат назад. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Постепенно ще отпаднат грижите ви по предстоящо събитие, защото друг ще поеме отговорността за него. Все пак малка част от вас са в благоприятна позиция и ще можете да определяте начините си на действие според личните предпочитания.

Както индивидуалната, така и екипната работа ще даде добри резултати. Ако ви поканят на шумно парти вечерта е по-добре да намерите убедителен аргумент за отказ, няма да се чувствате комфортно в обкръжение от непознати. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година