Понеделник, 20 Май 2019
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 24 Август 2017

4391

Дневен хороскоп - Риби - 24.08.2017 - Реализация на намеренията

Рибите ще постигнат цел от делово или лично естество, към която са се устремили. В много случаи решаващият фактор може да се окаже човек от деловото обкръжение или от приятелските среди. Облагодетелствани сте от късмета, но по отношение на преговорите действайте внимателно. Повечето от вас имат доста натоварена програма днес и ще трябва да положите доста усилия ако искате да я изпълните изцяло. Решимостта ви изглежда непоклатима, но не е изключено в даден момент да се наложи да направите значителен компромис за да успеете. Изглаждане на недоразумения с интимния партньор ще ви успокои и зареди с положителна енергия.

Личните съмнения ще отстъпят място на практическите затруднения. Не е изключено да се случат неприятни изненади с техниката, автомобила ви или някоя домашна инсталация. Не зависи от вас, така че е излишно да се разстройвате. Печелившата тактика е незабавно да си осигурите съдействие. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!  AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година