Събота, 24 Август 2019
Риби

Дневен хороскоп
Сряда 24 Август 2016

2508

Дневен хороскоп - Риби - 24.08.2016 - Активни действия

Печелившият ход за Рибите в сряда е ясно видим в активната изразност, настойчивите действия и твърдостта при реализиране на целите и при необходимост от вземане на решения. Стабилизирайте емоциите си! Някои от зодията може да достигнат до ярка изразителна активност. Работата ви ще е успешна, макар и с повече напрежение. Възможни са раздразнения от хора, проявяващи нездрав интерес към вас. За това не се доверявайте на когото и да било. Съумейте по-добре да се защитите. Сексуално увлечение ще ви омае, но дали не фантазирате прекалено?

Прекарайте по-голямата част от деня с хора, които биха ви разведрили. Ако се почувствате депресирани в даден момент, спрете и се огледайте да не сте заобиколени от идиоти, и в тях да се корени всичко. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година