Неделя, 20 Юни 2021
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 24 Април 2018

2332

Дневен хороскоп - Риби - 24.04.2018 - Освобождаване от проблеми

Работете за финансовата си и професионална реализация, и с конкретни действия подкрепете онези, на които вярвате и които обичате. С бързо решаване на проблемите си следва да се заемат и Рибите.

Денят ще е успешен за вас, но се очертават кавги и дразнещи ситуации във връзка з финансов въпрос. Спорът ще бъде решен във ваша полза. Днес ще действате и по други въпроси, които следва да намерят разрешението си. Деловата ви работа в последно време е съпътствана от умора и отегчение. Но за повечето от вас тя си е струвала усилията. Успешно ще решавате въпроси свързани с недвижими имоти, наследство, лична собственост. Споделете с близък човек тревогите си. Ще ви разбере и ще ви даде полезен съвет, и най-вероятно ще ви олекне. Тенденцията към бърз ход напред и нагоре е видима.

Ориентирайте вниманието си към колективните дейности, но ако забележите, че не всички участници са еднакво старателни ще е по-добре да се оттеглите. Не коментирайте и не критикувайте чуждата работа. Наблюдавайте, всичко ще се подреди по правилния начин. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година