Сряда, 26 Януари 2022
Риби

Дневен хороскоп
Петък 23 Октомври 2020

950

Дневен хороскоп - Риби - 23.10.2020 - Кавги и сблъсъци

Петък ще е много напрегнат и силно ще наруши емоционалното равновесие на Рибите. Точно както Водолеите и вие ще имате остри конфликти, които за някои ще прераснат в сблъсъци. Развият ли се така събитията, една ли може да се надявате на успех. Владейте се е се пазете от проблеми. Твърде изразителен ще е успехът на преговарящите.

Тук разполагате със силен късмет и дори, ако в даден момент ситуацията изглежда нестабилна и клони към провал, шансът няма да ви изостави. С повече емоции ще се отнесете към заниманията си днес. Постарайте се да ги овладеете, за да не се окажете в затруднено положение. Нужно е да бъдете адекватни във всичко. Любовта ви мотивира за себеизява, прави ви по-добри и приветливи. Носейки в себе си това усещане, ще имате сили да надскочите себе си. Емоционалното ви състояние е нестабилно и сте склонни да стигнете до крайности. Да идеализирате приятните неща и да драматизирате неприятните. Ограничете контактите. Не е изключено да попаднете на мошеници и да претърпите съвсем истински вреди.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година