Вторник, 23 Април 2019
Риби

Дневен хороскоп
Петък 23 Март 2018

4509

Дневен хороскоп - Риби - 23.03.2018 - Владейте се

Личният късмет на Рибите е изразителен през този ден, но разгръщането на различните ситуации в петък, едва ли ще зависи само от него. Избягвайте остротата в отношенията с околните.

За момента ситуацията около вас не е достатъчно стабилна, а в такива случаи проблемите често се раждат от нищото. Ако делата ви не се развиват в посоката, която желаете не се ядосвайте. Има неща, които не можете да промените. Работете без излишен шум около себе си и търпеливо приемайте даденостите. Очакват ви дарове, за каквито не сте и мечтали. Позитивното ви мислене ще ускори промените. Намалете темпото и не се захващайте с няколко неща едновременно.

Ще ви е трудно да разпределите силите си, а и околните няма да улеснят работата ви. Преди да се заемете с практическата реализация на каквото и да било систематизирайте информацията, с която разполагате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година