Сряда, 19 Януари 2022
Риби

Дневен хороскоп
Събота 23 Декември 2017

3469

Дневен хороскоп - Риби - 23.12.2017 - Разчитайте на себе си

Непримиримост към ситуации в службата или в обществените среди ще предизвикат доста напрежение у мнозина от Рибите, което може да причини загуби, или да ви превърне в мишена за нечии удари.

Работете самостоятелно по целите си. Това безусловно е най-надеждният път към успеха. Това е ден за освобождаване от товар и за духовен растеж. Здравословни неразположения ще ви накарат да потърсите специализиран съвет. Професионалните и бизнес-занимания ще ви срещнат с нужните хора и ще постигнете напредък в делата си. Заедно ще разработите проект, който ще ви носи добри доходи за бъдеще. Не се ограничавайте в общуването си, търсете компанията и на хора, близки по дух и манталитет. Слушайте, наблюдавайте и се въздържайте от кардинални промени, свързани с обичайното ви ежедневие.

Новите идеи може да изглеждат привлекателни, но за сега вие виждате само „горната част на айсберга“. Ще имате възможност да се възползвате от тях след време, когато ще сте избистрили подробностите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година