Петък, 15 Ноември 2019
Риби

Дневен хороскоп
Събота 23 Декември 2017

3326

Дневен хороскоп - Риби - 23.12.2017 - Разчитайте на себе си

Непримиримост към ситуации в службата или в обществените среди ще предизвикат доста напрежение у мнозина от Рибите, което може да причини загуби, или да ви превърне в мишена за нечии удари.

Работете самостоятелно по целите си. Това безусловно е най-надеждният път към успеха. Това е ден за освобождаване от товар и за духовен растеж. Здравословни неразположения ще ви накарат да потърсите специализиран съвет. Професионалните и бизнес-занимания ще ви срещнат с нужните хора и ще постигнете напредък в делата си. Заедно ще разработите проект, който ще ви носи добри доходи за бъдеще. Не се ограничавайте в общуването си, търсете компанията и на хора, близки по дух и манталитет. Слушайте, наблюдавайте и се въздържайте от кардинални промени, свързани с обичайното ви ежедневие.

Новите идеи може да изглеждат привлекателни, но за сега вие виждате само „горната част на айсберга“. Ще имате възможност да се възползвате от тях след време, когато ще сте избистрили подробностите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година