Четвъртък, 29 Септември 2022
Риби

Дневен хороскоп
Сряда 22 Септември 2021

859

Дневен хороскоп - Риби - 22.09.2021 - Към положителни промени

Сряда е хубаво начало за положителни промени при Рибите. Процесът ще се разгръща бавно и последователно в личен и делови план, а първите удовлетворителни резултати ще ви радват след четири седмици. Това важи най-вече за деловия сектор. Днес контактите ви ще са плодородни.

За момента е достатъчно да планирате на база реални условия целите си и последователно, но настойчиво да ги преследвате. Съдбата ще ви предостави още утре благоприятни възможности. Ще се чувствате енергични и с настроение за работа по делата си. Здравословните неразположения стоят зад вас, уверение за това ще получите и от квалифицирани специалисти. Новостите около вас ще ви подготвят за следващи ходове, като не загърбвате интуицията и съветите на онези, които слушате.

Не приемайте твърде лично и твърде на дълбоко двусмислени изказвания или хапливи шегички, които подхвърля някой от обичайното ви обкръжение. Най-вероятно няма да са насочени към вас, а към някой друг от присъстващите на принципа: „говоря ти, дъще, слушай ме, снахо“. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година