Вторник, 29 Ноември 2022
Риби

Дневен хороскоп
Петък 22 Септември 2017

3502

Дневен хороскоп - Риби - 22.09.2017 - Решителен ден

Предстоящия ден се оказва решителна за голяма част от Рибите. В случая най-често става въпрос за бъдещата ви делова стабилност. В това отношение за вас наистина се разкрива нов етап, чието осъществяване е сигурно.

Ролята на личния ви подход безусловно е особено важна. Проявете уважение към мнението на другия и никога не казвайте “не си прав”. С други думи не спорете с клиентите, с партньора си, с противниците си. Не им казвайте, че грешат, не ги ядосвайте. Проявете малко дипломатичност и ще постигнете своето. Красотата, музиката и хармонията ще ви помогнат “да изплувате” и да превърнете в действителност всичко онова, за което мечтаете. Действайте усилено. Контролирайте емоциите максимално. Повечето събития ще ви създават негативни усещания.

Не ги възприемайте като нещо „последно“, а като пореден и неизбежен етап. Съвсем скоро ще си изградите ясна концепция за случващото се. Ще ви се иска да се впуснете в нещо ново и необичайно. Някое екстремно преживяване силно би ви заинтригувало. Все пак бъдете по-практични и се съобразете с даденостите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година