Вторник, 19 Март 2019
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 22 Март 2018

3070

Дневен хороскоп - Риби - 22.03.2018 - Владейте се

Отговорностите ви през днешния ден няма да намалеят, но за това пък ще се чувствате по-свежи и вдъхновени. Рибите следва да положат достатъчно усилия, за да демонстрират сдържаност през този ден. Владеете емоциите си, четвъртък може да ви зарадва с успех при осъществяването на материалните си ангажименти.

В противен случай ще избухнат остри спорове, които ще завършат със скандали. Настроение ще ви носят както резултатите от делови преговори, така и добрите взаимоотношения с партньорите ви. Мислете за себе си, по-малко се преуморявайте и не прибързвайте в действията си. Онези, които търсят внимание ще се насладят на взаимност с човека до тях. Нуждаехте се от това. Не обсъждайте преживяванията и личните си проблеми.

Участвайте в екипната работа и предлагайте идеи. Ще се окажат подходящи и ще стабилизирате позициите си. Отдайте се на духовните си предпочитания вечерта. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година