Понеделник, 30 Януари 2023
Риби

Дневен хороскоп
Петък 22 Декември 2017

3709

Дневен хороскоп - Риби - 22.12.2017 - Мобилизирайте се

Онези от Рибите, които са изградили план за деня си и твърдо са решили да го следват, ще осъществят целите си. Тази прогноза може да се отнесе към всички от зодията, но някои де са достатъчно мобилизирани, а и нервността им е висока.

Ако се владеете и сте дейни – сполуката е сигурна. Днес бъдете по-внимателни в идеите и новите планове, възможни са неочаквани проявления и всичко да се окаже илюзия или измама. Присъствието ви респектира и кара мнозина да се съобразяват с вас. Съобразявайки се с общото настроение днес, по-лесно ще постигате целите си. Внимавайте на пътя и при работа на открито. Атмосферата в семейството ще ви провокира към размисъл дали не грешите, като предлагате помощта си във всяка ситуация. Заемете ясна позиция. Днес е по-добре се заемете по същество и да засилите контактите.

Имате нужда от време, за да вникнете в собствените си мисли и едва ли някой ще ви попречи да си го осигурите. Ориентирайте се към любими занимания с духовна насоченост през вечерните часове на деня. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-