Понеделник, 24 Юни 2024
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 22 Април 2018

2260

Дневен хороскоп - Риби - 22.04.2018 - Не се поддавайте на провокации

Повлияни от развитията през последните дни в поведението на много от вас се забелязва промяна. Благоприятната звездна тенденция продължава разгръщането си, за да докосне и представителите на Риби,, давайки им шанс за благодатно развитие.

Денят ще е успешен за целите ви. Мобилизирайте се и засилете спокойствието и твърдостта си, за да не се поддавате на провокиращи дразнители. Крайно време е да се погрижите за здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Подбирайте храната си и се движете колкото е възможно повече. Събирате сили за начинание, изискващо много усилия. В личните си взаимоотношения е добре да бъдете по - толерантни.

Предстои странен разговор с някой, към когото имате неизпълнени задължения. Реагирайте спокойно. Не само ще ви освободят от даденото преди време обещание, но и ще ви помогнат да се справите с лично затруднение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!