Неделя, 23 Февруари 2020
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 21 Юни 2018

2236

Дневен хороскоп - Риби - 21.06.2018 - Задоволете се с наличното

Разполагане с много добри възможности за удовлетворителни постижения, но ако демонстрирате лична нагласа за по-значими придобивки, може да попаднете в неудобно обкръжение, което със сигурност няма да ви допадне.

Пазете се ат измамници, и не се залавяйте с разрешаване на проблеми. Успешен делови ден очаква Рибите. Интуицията ви до голяма степен ви помага при професионалните ви ангажименти. Коректното ви отношение към вашите делови партньори ще бъде възнаградено под формата на голяма услуга. Нещото, което най-много ще ви изнервя днес е липсата на ред около вас. Въпреки всичко е желателно да подреждате само своята територия и да не изисквате от околните да следват вашите правила.

Изолирайте се за известно време, за да възстановите душевното си равновесие. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година