Събота, 29 Февруари 2020
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 21 Декември 2017

3299

Дневен хороскоп - Риби - 21.12.2017 - Силна съдбовна подкрепа

Четвъртък е твърде успешен в делово отношение за Рибите. Поради пречки или по други причини може да се окажете в невъзможност да осъществяването на някои лични цели, но професионалните си задачи ще изпълните в пълнота.

Ще разполагате и с подкрепата на влиятелна личност за целите си. Загрижени сте за делата си, за това насърчете хората, с които работите по тях към по-добра организация и активност, за да ги приключите навреме. Тези от вас, които работят в деловата сфера ги очакват значителни успехи. Вероятно е ваши близки да потърсят помощта ви. Съветите ви ще са много необходими и на колегите ви. Започнете ново начинание, шансът да завърши успешно е много голям. Ще сбъднете някакво свое желание, но с цената на това, че ще се наложи да избирате измежду два почти еднакво добри варианта.

Внимавайте, да не се получи така, че „от два стола да останете на земята“. Текущата работа може да ви принуди да заплатите стари задължения, които до момента съвсем неправилно сте отлагали. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година