Сряда, 23 Октомври 2019
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 21 Декември 2017

3274

Дневен хороскоп - Риби - 21.12.2017 - Силна съдбовна подкрепа

Четвъртък е твърде успешен в делово отношение за Рибите. Поради пречки или по други причини може да се окажете в невъзможност да осъществяването на някои лични цели, но професионалните си задачи ще изпълните в пълнота.

Ще разполагате и с подкрепата на влиятелна личност за целите си. Загрижени сте за делата си, за това насърчете хората, с които работите по тях към по-добра организация и активност, за да ги приключите навреме. Тези от вас, които работят в деловата сфера ги очакват значителни успехи. Вероятно е ваши близки да потърсят помощта ви. Съветите ви ще са много необходими и на колегите ви. Започнете ново начинание, шансът да завърши успешно е много голям. Ще сбъднете някакво свое желание, но с цената на това, че ще се наложи да избирате измежду два почти еднакво добри варианта.

Внимавайте, да не се получи така, че „от два стола да останете на земята“. Текущата работа може да ви принуди да заплатите стари задължения, които до момента съвсем неправилно сте отлагали. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година