Неделя, 2 Октомври 2022
Риби

Дневен хороскоп
Петък 20 Октомври 2017

4176

Дневен хороскоп - Риби - 20.10.2017 - Психически затормозени

Личните неудобства са характерни за Рибите в петък, което едва ли ще предизвика някакви сътресения през деня ако избягвате конфликтите. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната ви изява.

Става въпрос за смяна на работата. Силно изразен късмет. Денят ще ви предостави отдавна търсен от вас шанс за реализация. Добри новини свързани с непосредствената ви дейност може да станат повод за празнуване. Вървите уверено към успеха и трудно някой ще успее да ви спре. Сами си поставяте високите цели и сами се амбицирате да ги постигате. Точно когато си мислите, че сте се справили с всички набелязани задачи ще ви възложат нещо ново и доста по-трудно. Опитайте се да съсредоточите вниманието си към конкретната цел без да мрънкате, за да не се наложи да търпите обвинения, които може и да не са чак до там справедливи, но със сигурност ще са неприятни.

Завършвате приятно този ден, с добро настроение и усмивки. Ще получите заслужено внимание, но вече няма да ви се иска да се занимавате със сериозни дела, а просто да избягате от отговорностите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година