Събота, 23 Март 2019
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 20 Март 2018

3953

Дневен хороскоп - Риби - 20.03.2018 - Избягвайте финансовите спекулации

Възможно е да се разочаровате от някого, който ще се опита да ви подведе с цел лични облаги. Благоприятен ден за реализация на цели чрез администрации.

Делови успехи също не липсват, но по отношение на финансовата сполука не може да се каже нещо обнадеждаващо. Много важно е да не се захващате със спекулации в тази сфера, защото наистина може да настъпи голяма беля. Денят ви ще бъде натоварен, но въпреки това ще успеете да свършите доста полезна работа. Срещите с много хора ще ви изтощят, но се опитайте да не се поддавате на умората. Много е важно да не пренасяте вкъщи натрупаното напрежение.

Новини от далече ще ви вкарат в сериозни размисли. Ако личното ви усещане е нестабилно, ще оправите нещата, но вероятно ще се наложи да се лишите от някои удоволствия. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година