Четвъртък, 9 Април 2020
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 20 Август 2017

4124

Дневен хороскоп - Риби - 20.08.2017 - Напористи във всичко

Активни и напористи, Рибите ще действат в няколко направления, демонстрирайки неизчерпаема енергичност. Бързите решения, контактите в обществото, пътуванията и преговорите са характерни за мнозина. Не е изключено някои да останат разочаровани от постъпка на интимния партньор. Ще се изненадате днес от многобройните шансове, които ви се откриват от различни страни. Иска ви се да опитате късмета си на възможно най-много места, но това може само да разедини енергията ви и в крайна сметка да не останете доволни от свършеното. Преценете най-добрите си възможности и се възползвайте от тях.

Близките ви дават ценни съвети. За част от вас пък ще бъде съвсем спокоен ден, когато можете да се отдадете на любимите си занимания и да постигнете душевно равновесие и хармония. Останете в компанията на близките си и по възможност бъдете в светлата част на денонощието сред природата, колкото е възможно по-далече от градския шум. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!  

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година