Петък, 6 Август 2021
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 02 Октомври 2017

4151

Дневен хороскоп - Риби - 02.10.2017 - Не бива да рискувате

Голяма част от Рибите са склонни да рискуват днес във финансово отношение. Сега подобна стъпка не е оправдана, защото няма да осъществите целта си, а следствието от неуспелия опит ще са неприятности.

Сигурно е, че действате ли чрез хитрост ще си създадете неочаквани неприятности. Тези от вас, които се намират в състояние на тревожно очакване на нещо могат да си отдъхнат облекчено. Очаква ви благоприятно развитие и радостна вест. В любовта си ще намерите тих пристън, където с удоволствие ще отсядате. Внимание и нежност и много обич ще срещнете там. Няма да е лишен от емоции днешния ден. А най-хубавото е, че емоциите ще са положителни. Не чак толкова хубавото е, че ще са много и може да предизвикат леко изтощение и безсъние. Ако е възможно усамотете се поне за час преди лягане, за да се успокоите и да балансирате психиката си.

Ще търсите сигурност, спокойствие, стабилност. Ден за наистина ценните неща в живота, онези които са ваша опора - семейството, приятелите, дома, природата. Намерете начин да усетите връзката си с всяко поотделно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година