Петък, 29 Май 2020
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 02 Юли 2018

3284

Дневен хороскоп - Риби - 02.07.2018 - Повишено нервно напрежение

В добра кондиция и с настроение ще работите за изява на своя интелектуален и творчески потенциал. Емоционално превъзбудени и неспокойни, Рибите днес ще са далече от душевния си комфорт.

Овладейте се и не влизайте в разправии с хора от административните среди. Въпреки повишеното вътрешно напрежение, денят е добър. Ще ви освободи от притисналите ви напоследък проблеми. Имате нужда от нови срещи и контакти, съветите на други хора ще ви накарат да се замислите. Подновете познанствата си с личности, които биха могли да ви бъдат полезни за бъдещите ви проекти. В семейните ви отношения се усеща напрежение.

Приемайте фактите спокойно, макар че може и да не ви харесат. Не се задълбочавайте с дълбокомислени анализи на нечие поведение, няма да стигнете до правилните заключения. Уединете се, днес не сте в позиция да оказвате влияние върху събитията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година