Неделя, 26 Май 2019
Риби

Дневен хороскоп
Петък 02 Февруари 2018

5474

Дневен хороскоп - Риби - 02.02.2018 - Силен шанс

Петък е много благоприятен и подчертава, че всички от зодията разполагат със силен шанс за реализация на лични и финансови цели. Мнозина от Рибите трудно владеят нервите си, което е лошо, особено ако решат, че биха спечелили при сблъсък с административни служители.

Днешният ден ще е доста динамичен за представителите на зодията. Довeрете се на чувството си за такт, тъй като ще ви се наложи да се справитe с доста заплетени ситуации. Искате да сте безупречни на работното си място, а това ще ви коства доста усилия. Ще се наложи с всичко да се справяте самостоятелно. Изведнъж ще се окаже, че независимо кой какво ви е обещавал си е останало само на думи. В процеса на работа ще откриете чужди грешки, оповестете ги. Плавен ден, но не съвсем спокоен. Ще имате нужда някой да се погрижи за вас, да ви обърне внимание, да ви изслуша.

Може да опитате да слушате себе си, като започнете с дишането си, усетете вътрешния си ритъм. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година