Вторник, 21 Януари 2020
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 02 Април 2018

3054

Дневен хороскоп - Риби - 02.04.2018 - Неочаквано активен ден

Понеделник се оказва доста важен за Рибите. Отговорностите нарастват, а едновременно с това възможностите се ограничават. Във взаимоотношенията с партнорите възникват някой противоречия, а за някои от зодията те внезапно ще бъдат прекъснати.

Дръзки новини и парични дилеми също следват днес. Ще търсите компанията на хора, чрез които бихте обогатили информацията си по интересуващ ви въпрос. Други ще предпочетат семейната среда, отношенията с близките ви са важни за вас. Времето е благоприятно за самоподготовка, професионалните ви критерии и конкуренцията изискват да сте в крак с новостите. Близките знаят колко сте сговорчиви и отстъпчиви и може да прекалят с шегите днес, но вие при всички случаи няма да им се разсърдите.

Реагирайте с усмивка, даже да не успеете да „излъжете“ някого ще ви остане приятният спомен, че сте се забавлявали. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година