Събота, 20 Април 2024
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 19 Октомври 2017

4716

Дневен хороскоп - Риби - 19.10.2017 - Успешен, но напрегнат ден

От гледна точка на възможности за реализация, четвъртък е благоприятен за Рибите. Наблегнете върху познатите ви методи на мощна изразност. Иначе, този четвъртък ще е доста напрегнат, а борбите и противоречията, достигащи често до скандали, ще присъстват през целия ден.

Към грижите на близките ви се отнасяйте с уважение. Позволете им да ви се отплатят по свой начин за подкрепата, която им давате. Вглъбени в себе си пропускате да забележите нечие нежно присъствие, или пък то нищо не значи за вас. Подарете си повече приятни моменти, отпуснете се и им се насладете. Опитайте се да подложите трудните решения на публично обсъждане. Ще установите, че всички са заинтригувани, а на вас се пада възможността да ръководите процеса и колектива. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Вечерта ще посветите на радостта.

Ще ви засвидетелстват толкова много обич, че направо ще ви шашнат. Бъдете повече сред приятели. Ако пък ви се наложи да се смеете, нека да е в екип, така ще бъде по-смешно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!