×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 20 Февруари 2018
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 19 Октомври 2017

3815

Дневен хороскоп - Риби - 19.10.2017 - Успешен, но напрегнат ден

От гледна точка на възможности за реализация, четвъртък е благоприятен за Рибите. Наблегнете върху познатите ви методи на мощна изразност. Иначе, този четвъртък ще е доста напрегнат, а борбите и противоречията, достигащи често до скандали, ще присъстват през целия ден.

Към грижите на близките ви се отнасяйте с уважение. Позволете им да ви се отплатят по свой начин за подкрепата, която им давате. Вглъбени в себе си пропускате да забележите нечие нежно присъствие, или пък то нищо не значи за вас. Подарете си повече приятни моменти, отпуснете се и им се насладете. Опитайте се да подложите трудните решения на публично обсъждане. Ще установите, че всички са заинтригувани, а на вас се пада възможността да ръководите процеса и колектива. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Вечерта ще посветите на радостта.

Ще ви засвидетелстват толкова много обич, че направо ще ви шашнат. Бъдете повече сред приятели. Ако пък ви се наложи да се смеете, нека да е в екип, така ще бъде по-смешно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.