Петък, 20 Септември 2019
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 19 Юли 2018

1988

Дневен хороскоп - Риби - 19.07.2018 - Късметът ви е силен

Новости от различен характер и тяхното усвояване днес ще ви носят предимство. Характерните белези на четвъртък са: силен късмет, ярка хитрост, проблеми от не по-малко хитри партньори или колеги, и мъчителни конфликти.

Решите ли да действате градивно, Съдбата ще ви подкрепи. Ако предпочитанията ви са към хитри действия, не е изключен успех, но е рисковано. В деловата ви заетост ще възникнат проблеми, идващи от неочаквани източници. Проверявайте информацията поне два пъти. Наученото ще ви подскаже, че трябва да правите онова, към което сте устремени и да не поглеждате назад. Бъдете внимателни, ако се занимавате с административни въпроси.

Не се престаравайте на работното място. Може да получите добра дума от шефа, но пък ще предизвикате съмнения у колегите. Последното нещо, от което имате нужда сега е да сте обект на обсъждане. По-добре не привличайте вниманието. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година