Вторник, 21 Май 2019
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 19 Април 2018

4194

Дневен хороскоп - Риби - 19.04.2018 - Непълно задоволство

По повод срочен ангажимент е възможно напрежението ви да се повиши, но ще се справите. Денят ще е успешен за осъществяване на деловите ви цели, но едва ли ще имате шанса да реализирате онези срещи и разговори, на които разчитате за бъдещите си действия.

Трудно ще реализират намеренията си действащите в бизнеса. В тази сфера сполуката ще е частична въпреки усилията. Част от вас днес ще успеят да намерят изход от досадно затруднение, което ще им отвори пътя към нещо, което отдавна очакват. Безкористната ви помощ оказана на приятел ще бъде изключително добре приета. Можете да сте сигурни, че тя ще допринесе за успеха на човека, на когото държите. Не се учудвайте, ако ви налегне лек мързел и не ви се прави нищо.

Ако е възможно преди обед се занимайте с дейности, които трябва да извършите извън работното си място. Така ще съчетаете полезното с приятното. Хем ще свършите работа, хем ще се разходите. Отделете вечерта за семейството си, дори да ви предлагат друго. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година