Сряда, 20 Ноември 2019
Риби

Дневен хороскоп
Петък 18 Май 2018

2189

Дневен хороскоп - Риби - 18.05.2018 - Пазете се от конфликти

Различни предпоставки могат да провокират напрежение и стрес у вас, за това бъдете внимателни и съумейте да се опазите от нездрави внушения и измами.

Кавгите и остротата, характерни за представителите на почти всички зодии, ще са досадна придобивка и за Рибите в петък. Не ви издържат нервите и се поддавате на негативните влияния , характерни за деня. Не влизайте в конфликти с когото и да било. Ще последват ярки неприятности. С разумните си ходове благоприятствате идеи ви да получат реализация. Ще подобрите бита си, насищайки го с повече удобства, ще решите служебни задачи и ще укрепите отношенията си с близките ви. Ще впечатлявате с енергичност, точност и коректност в постъпките си.

В личен план няма да ви липсват изкушения. Ангажиментите ви ще са повече от обикновено, но ще успеете да се мобилизирате и ще се справите по-добре от собствените си очаквания. Резултатите от работата ви ще получат висока оценка, а не е изключено и допълнително материално стимулиране. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година