Петък, 6 Август 2021
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 18 Юни 2018

2210

Дневен хороскоп - Риби - 18.06.2018 - Денят е успешен, но внимавайте

Честно е и ще укрепи връзката ви с някого, ако насърчите себе си и него към откровеност, и без да драматизирате нещата. Понеделник ще е успешен, но това определение не бива да заблуждава никой от знака, защото основата върху която сте стъпили, лесно може да рухне.

Враговете ви са силни. Пазете се! Поддържайте взаимоотношенията си в гъвкаво състояние, за да може да ги моделирате при необходимост. Не се тревожете за всичко, за което се сетите, пречите си сами и е време да го осъзнаете. Насочете вниманието си към целта, която имате, изпълнението ѝ ще ви направи доволни и щастливи. Вярвайте в себе си и нещата ви ще се получават по-леко и без протакане. Роднините ще ви изненадат приятно. Разговор с приятел ще ви покаже характера му в съвсем друга светлина.

Ще установите, че начинът ви на мислене доста се разминава и че няма начин да отговори на очакванията ви. От друга страна, обаче, изцяло ще ви подкрепи в професионален план. Не изпадайте в крайности, никой не е идеален. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година