×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 23 Февруари 2018
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 18 Януари 2018

3289

Дневен хороскоп - Риби - 18.01.2018 - Мрачен ден

Разумните ви и смели решения сега ще ви насърчат да свършите повече работа, сред които и да поставите начало на важните си проекти. Липсата на настроение през този ден е ясно видима за Рибите, и в този смисъл не е препоръчително да се насочвате към контакти с интересуващи ви личности.

Ще възникнат противоречия, които бързо ще прераснат в кавги. Последните ще разрушат взаимоотношенията на мнозина от зодията. Проявете предпазливост що се отнася до деловите контакти и толерантност що се отнася до личните. Проницателни сте, наблюдателни и благодарение на силната си интуиция ще успеете да предотвратите конфликт на интереси. Въпреки това през този ден при предстоят приятни изненади. Справяте се без проблеми с нещо, което сте очаквали да е далеч по-трудно. С едно правилно решение успявате да подобрите значително финансовото си състояние.

Това ще подобри самочувствието ви и ще се събуди желанието ви да се забавлявате. Със сигурност ще успеете да го направите по най-добрия начин. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.