Четвъртък, 14 Ноември 2019
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 18 Януари 2018

4254

Дневен хороскоп - Риби - 18.01.2018 - Мрачен ден

Разумните ви и смели решения сега ще ви насърчат да свършите повече работа, сред които и да поставите начало на важните си проекти. Липсата на настроение през този ден е ясно видима за Рибите, и в този смисъл не е препоръчително да се насочвате към контакти с интересуващи ви личности.

Ще възникнат противоречия, които бързо ще прераснат в кавги. Последните ще разрушат взаимоотношенията на мнозина от зодията. Проявете предпазливост що се отнася до деловите контакти и толерантност що се отнася до личните. Проницателни сте, наблюдателни и благодарение на силната си интуиция ще успеете да предотвратите конфликт на интереси. Въпреки това през този ден при предстоят приятни изненади. Справяте се без проблеми с нещо, което сте очаквали да е далеч по-трудно. С едно правилно решение успявате да подобрите значително финансовото си състояние.

Това ще подобри самочувствието ви и ще се събуди желанието ви да се забавлявате. Със сигурност ще успеете да го направите по най-добрия начин. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година