Сряда, 13 Ноември 2019
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 18 Декември 2017

4368

Дневен хороскоп - Риби - 18.12.2017 - Не хитрувайте

Рибите имат един шанс през този ден – са действат последователно, търпеливо и усърдно. Това не означава моментален успех, но пък затова ще е траен. Мнозина са на друго мнение и с други стремежи – да действат хитро и веднага да спечелят.

Тази формула е обречена и със сигурност ще закъсате. Не прекалявайте с нищо, съумейте да устоите на изкушенията и ще останете доволни. Контролирайте емоциите си и избягвайте конфликтите. Добре ще е ако днес не се занимавате с трудни дела, тъй като едва ли ще останете доволни от резултатите, които постигате. Прекалено емоционални сте и мислите за твърде много неща. Отпуснете се и намерете начин да релаксирате. Ще бъдете приятно изненадани от предложението на свой приятел и с радост ще се включите в приятно мероприятие.

Намалете темпото, откажете се от личните инициативи и подкрепяйте идеите на близките си. От една страна ще ни осигурите подходяща компания, от друга заниманията по никакъв начин няма да ви затруднят. Наслаждавайте се на дребните житейски удоволствия.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година